Kunnen wij je helpen?
Neem gerust contact met ons op voor al je vragen. Wij staan voor je klaar!
Tafelzoetstof
Zoetstof: erythritol
Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.
Per 100g | Per portie: 8g | |||
Energie (Kcal / kJ) | 0 Kcal | kJ | Kcal | kJ |
Eiwitten (g) | 0 | |||
Koolhydraten (g) | 100 | 8 | ||
Waarvan suikers (g) | 0 | |||
Waarvan voedingsvezels (g) | ||||
Waarvan polyolen (g) | 100 | 8 | ||
Vetten (g) | 0 | |||
Waarvan verzadigde vetzuren (g) | 0 | |||
Vezels (g) | 0 | |||
Zout (g) | 0 |
Als u met Sukrin gaat bakken kunt u als richtlijn 75 gram suiker is 100 gram Sukrin aanhouden (smaak is natuurlijk individueel). Als u voor het eerst Sukrin gebruikt adviseren wij u voor een goed resultaat niet meer dan circa 20% van het totaal aan ingrediënten door Sukrin te vervangen. Mocht u meer suiker willen vervangen, adviseren wij u Sukrin+ aan. Deeg dat moet rijzen (en dus gist bevat) reageert niet zoals dat met gewone suiker het geval is. Na het bakken is het eindresultaat wel nagenoeg hetzelfde.