Kunnen wij je helpen?
Neem gerust contact met ons op voor al je vragen. Wij staan voor je klaar!
Bakmix
Tarwe-eiwit (30%), melkeiwit (21%), amandelmeel, gouden lijnzaadmeel*, heel kippeneipoeder, bamboevezels, gist, steenzout.
*deels ontolied
Per 100g | Per portie: 35g | |||
Energie (Kcal / kJ) | 214 Kcal | 896 kJ | 74,9 Kcal | 313,6 kJ |
Eiwitten (g) | 32,5 | 11,38 | ||
Koolhydraten (g) | 1,4 | 0,49 | ||
Waarvan suikers (g) | 0,6 | 0,21 | ||
Waarvan voedingsvezels (g) | ||||
Waarvan polyolen (g) | ||||
Vetten (g) | 5,8 | 2,03 | ||
Waarvan verzadigde vetzuren (g) | 1,2 | 0,42 | ||
Vezels (g) | 10,4 | 3,64 | ||
Zout (g) | 1,2 | 0,42 |
Kneed de bakmix met 180 ml warm water ca. 2 minuten met de hand tot een deeg. Leg het deeg op een ingevette bakplaat of op bakpapier en druk het met natte handen uit tot een plat brood (20 cm doorsnee) van ongeveer 1 cm hoog. Bestrooi met sesamzaad en zwarte komijn indien gewenst. Dek af met een doek en laat op een warme plaats ca. 35 minuten rijzen. Bak het dan op 180ºC (hetelucht oven) gedurende ongeveer 18-20 minuten.