Adams Brot | Backmischung | Fladenbrot
Inhoud: 1 x 165 gram
Portie: 35g
Calorieen: 73,5kcal per portie
Eiwitten: 12,78g per portie
Netto koolhydraten: 0,49g per portie
Netto koolhydraten zijn de verteerbare koolhydraten die meetellen in het koolhydraatarm dieet. De overgebleven koolhydraten die niet meetellen zijn onverteerbaar en verlaten het lichaam direct. Onverteerbare koolhydraten zijn zoetstoffen die polyolen worden genoemd. Om de netto koolhydraten te berekenen, worden de polyolen van de totale koolhydraten afgetrokken. Bekijk het voedingswaardetabel voor meer informatie.
Vetten: 1,33g per portie
- Op voorraad
- Bestel nu, ontvang dinsdag in huis
- Gratis verzending vanaf €50
€ 4,79
€ 3,83
Het Duitse merk AdamsBrot maakt bakmixen, verlaagd in koolhydraten en geschikt voor een ketogene leefstijl. Het assortiment aan bakmixen is uitgebreid, van licht tot donker, met of zonder granen. Daarnaast zijn er mengsels voor vochtig gebak en klassieke pasta. Voor een snelle pizza op tafel zijn de pizzadeegmengsels een aanrader. Wat het hele assortiment met elkaar gemeen heeft, is dat alle bakmixen snel bereid kunnen worden.
Eiwit platbrood bakmix
vital tarwe-eiwit, melkeiwitconcentraat, amandelmeel, gouden lijnzaadmeel*, heel kippeneipoeder, bamboevezels, gist, kristalzout (*deels ontolied).
Gemiddelde voedingswaarden | ||||
Per 100g | Per portie: 35g | |||
Energie (Kcal / kJ) | 210 Kcal | 879,2 kJ | 73,5 Kcal | 307,7 kJ |
Eiwitten (g) | 36.5 | 12,78 | ||
Koolhydraten (g) | 1.4 | 0,49 | ||
Waarvan suikers (g) | 0.6 | 0,21 | ||
Waarvan voedingsvezels (g) | ||||
Waarvan polyolen (g) | 0 | |||
Vetten (g) | 3.8 | 1,33 | ||
Waarvan verzadigde vetzuren (g) | 0.6 | 0,21 | ||
Vezels (g) | 10.4 | 3,64 | ||
Zout (g) | 0.9 | 0,32 |
Kneed de bakmix met 180 ml warm water ca. 2 minuten met de hand tot een deeg. Leg het deeg op een ingevette bakplaat of op bakpapier en druk het met natte handen uit tot een plat brood (20 cm doorsnee) van ongeveer 1 cm hoog. Bestrooi met sesamzaad en zwarte komijn indien gewenst. Dek af met een doek en laat op een warme plaats ca. 35 minuten rijzen. Bak het dan op 180ºC (hetelucht oven) gedurende ongeveer 18-20 minuten.
Vragen van klanten