• klok-icoon

    Voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden*

  • truck-icon

    Gratis verzending vanaf 50,-

  • shoptegoed-icoon

    Spaar shoptegoed bij je bestelling

  • smiley-icoon

    Klanten geven ons een 9

Adams Cake | Pannenkoeken Mix | 10 stuks

Voordeelpakket
  • Inhoud: 10 x 350 gram
  • Calorieën: 133,7 kcal per portie
  • Eiwitten: 19,95 gram per portie
  • Netto koolhydraten: 1,47 gram per portie
Direct leverbaar Gratis verzending vanaf €50,- Bestel nu, ontvang morgen in huis
high-protein
less-carbs
no-sugar-added
less-sugar
Het Duitse merk AdamsBrot maakt bakmixen, verlaagd in koolhydraten en geschikt voor een ketogene leefstijl. Het assortiment aan bakmixen is uitgebreid, van licht tot donker, met of zonder granen. Daarnaast zijn er mengsels voor vochtig gebak en klassieke pasta. Voor een snelle pizza op tafel zijn de pizzadeegmengsels een aanrader. Wat het hele assortiment met elkaar gemeen heeft, is dat alle bakmixen snel bereid kunnen worden.

Adams Cake | Pannenkoeken Mix

Bakmix voor pannenkoeken
 
Wei-eiwit (24%), tarwe-eiwit (23%), heel-eipoeder, kokosmeel*, amandelmeel, havervezel, lijnzaadmeel*, bakmiddel: natriumbicarbonaat, aroma, zuurteregelaar: ascorbinezuur.
 
*deels ontolied
Per 100g Per portie: 35g
Energie (Kcal / kJ) 382 Kcal 1599,4 kJ 133,7 Kcal 559,8 kJ
Eiwitten (g) 57 19,95
Koolhydraten (g) 4,2 1,47
Waarvan suikers (g) 2,1 0,74
Waarvan voedingsvezels (g)
Waarvan polyolen (g)
Vetten (g) 10,9 3,82
Waarvan verzadigde vetzuren (g) 3,6 1,26
Vezels (g) 15 5,25
Zout (g) 1 0,35

Let op! Volg goed de beschrijving voor het bakken. Het beslag wordt snel te dik als het even staat. Na het bereiden van het beslag, gelijk de pannenkoek bakken.

Bereiding: voor een portie pannenkoeken 35 gram mengen met 80 ml water. Verdeel het deeg onmiddellijk in een ingevette pan (een goede anti aanbakpan) en bak op middelmatig vuur tot de pannenkoek aan beide kanten goudbruin is.

Voor wafels 35 gram mix mengen met 60 ml water en het deeg bakken in een voorverwarmde, ingevet wafelijzer op middelhoog vuur. 

Tip: Omdat er geen olie, of gesmolten boter in dit recept wordt toegevoegd aan het wafelbeslag, raden wij je aan het wafelijzer heel goed in te vetten of olie of gesmolten boter aan het beslag toe te voegen.

Geen vragen