Kunnen wij je helpen?
Neem gerust contact met ons op voor al je vragen. Wij staan voor je klaar!
Per 100g | Per portie: 35g | |||
Energie (Kcal / kJ) | 382 Kcal | 1599,4 kJ | 133,7 Kcal | 559,8 kJ |
Eiwitten (g) | 57 | 19,95 | ||
Koolhydraten (g) | 4,2 | 1,47 | ||
Waarvan suikers (g) | 2,1 | 0,74 | ||
Waarvan voedingsvezels (g) | ||||
Waarvan polyolen (g) | ||||
Vetten (g) | 10,9 | 3,82 | ||
Waarvan verzadigde vetzuren (g) | 3,6 | 1,26 | ||
Vezels (g) | 15 | 5,25 | ||
Zout (g) | 1 | 0,35 |
Let op! Volg goed de beschrijving voor het bakken. Het beslag wordt snel te dik als het even staat. Na het bereiden van het beslag, gelijk de pannenkoek bakken.
Bereiding: voor een portie pannenkoeken 35 gram mengen met 80 ml water. Verdeel het deeg onmiddellijk in een ingevette pan (een goede anti aanbakpan) en bak op middelmatig vuur tot de pannenkoek aan beide kanten goudbruin is.
Voor wafels 35 gram mix mengen met 60 ml water en het deeg bakken in een voorverwarmde, ingevet wafelijzer op middelhoog vuur.
Tip: Omdat er geen olie, of gesmolten boter in dit recept wordt toegevoegd aan het wafelbeslag, raden wij je aan het wafelijzer heel goed in te vetten of olie of gesmolten boter aan het beslag toe te voegen.