Klanten geven ons een 9.1

Adams Cake | Pannenkoeken Mix

Inhoud: 1 x 350 gram

Portie: 35g

Calorieen: 138,25kcal per portie

Eiwitten: 20,76g per portie

Netto koolhydraten: 1,47g per portie
Netto koolhydraten zijn de verteerbare koolhydraten die meetellen in het koolhydraatarm dieet. De overgebleven koolhydraten die niet meetellen zijn onverteerbaar en verlaten het lichaam direct. Onverteerbare koolhydraten zijn zoetstoffen die polyolen worden genoemd. Om de netto koolhydraten te berekenen, worden de polyolen van de totale koolhydraten afgetrokken. Bekijk het voedingswaardetabel voor meer informatie.

Vetten: 3,82g per portie

  • Op voorraad
  • Bestel nu, ontvang morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50
€ 8,69
Stapelkorting
  • 10 voor € 8,25 per stuk Je bespaart 5%
Het Duitse merk AdamsBrot maakt bakmixen, verlaagd in koolhydraten en geschikt voor een ketogene leefstijl. Het assortiment aan bakmixen is uitgebreid, van licht tot donker, met of zonder granen. Daarnaast zijn er mengsels voor vochtig gebak en klassieke pasta. Voor een snelle pizza op tafel zijn de pizzadeegmengsels een aanrader. Wat het hele assortiment met elkaar gemeen heeft, is dat alle bakmixen snel bereid kunnen worden.
Wei-eiwitconcentraat, Tarwe-eiwit, Heel-eipoeder, kokosmeel*, amandelmeel, havervezel, lijnzaadmeel*, bakmiddel: natriumbicarbonaat, aroma, zuurteregelaar: ascorbinezuur (vitamine c), zoetstof: sucralose. (*deels ontolied)

Gemiddelde voedingswaarden
Per 100g Per portie: 35g
Energie (Kcal / kJ) 395 Kcal 1653,8 kJ 138,25 Kcal 578,8 kJ
Eiwitten (g) 59.3 20,76
Koolhydraten (g) 4.2 1,47
Waarvan suikers (g) 2.1 0,74
Waarvan voedingsvezels (g)
Waarvan polyolen (g) 0
Vetten (g) 10.9 3,82
Waarvan verzadigde vetzuren (g) 3.6 1,26
Vezels (g) 17.6 6,16
Zout (g) 0.17 0,06

Let op! Volg goed de beschrijving voor het bakken. Het beslag wordt snel te dik als het even staat. Na het bereiden van het beslag, gelijk de pannenkoek bakken.

BEREIDING: Voor een portie pannenkoeken 35 gram mengen met 140 ml water. Verdeel het deeg onmiddellijk in een ingevette pan (een goede anti aanbakpan) en bak op middelmatig vuur tot de pannenkoek aan beide kanten goudbruin is.

Voor wafels 35 gram mix mengen met 120 ml water en het deeg bakken in een voorverwarmde, ingevet wafelijzer op middelhoog vuur. 

TIP: Omdat er geen olie, of gesmolten boter in dit recept wordt toegevoegd aan het wafelbeslag, raden wij u aan het wafelijzer heel goed in te vetten of olie of gesmolten boter aan het beslag toe te voegen.
Vragen van klanten
Geen vragen
Heb je het antwoord niet gevonden?